Då var man 20 nu då...

Hej!

Nu har jag vart dålig på att skriva igen, men har vart så mycket under jul nu så har inte riktigt haft tid. Men ska summera lite kort iaf.

Dagen efter jag skrev sist så skulle min syster och hennes kille komma på besök, men när det ringde på dörren så var det inte bara dem, utan det var nästan alla mina syskon. Dem hade kommit för att göra middag för mig eftersom jag skulle fylla 20 på tisdagen. Så blev lite chockad och var väl det nästan hela kvällen. Men det blev en rolig kväll med vin och mat och senare så gick vi ner till krogen.

Mådde väl inte helt hundra dagen efter men d brukar man ju inte göra, hehe. Men blev ju såklart sjuk under julen så hade inte så jätteroligt på julafton, var hos min syster och åt middag och kollade på kalle anka men stanna inte så länge, skulle vidare men killen fick köra hem mig. Kul att vara själv på julafton NOT. Fast det var nog mycket bättre än att följa med till hans familj iaf.

Hoppas ni haft en bra jul iaf..


XOXO Mella

Dålig uppdatering..

Hej!

Jag vet, har inte skrivit något på några dagar nu, har typ inte orkat sitta vid datorn faktiskt. Har inte hänt
så mycket nytt heller, mer än att jag har gjort det vanliga faktiskt.

Va på fest i lördags iaf, va skit kul att få träffa min bästa vän igen, har inte träffats på ett halvår eller något. Vi har ju försökt träffas när hon vart hos sin mamma men antingen så hade hon något att göra eller så hade jag det. Men som sagt blev skitfull iaf, skulle till krogen efter en stund men jag fick gå hem istället. Hade nog inte kommit in ändå så jag begav mig hem. Dagen efter var ju inte så rolig iaf, mådde verkligen piss.
Men ska dra till krogen den 25e då ska jag inte dricka så mycket som jag gjorde.

Det börjar iaf närma sig nu, bara 4 dagar kvar till min födelsedag. Kan inte fatta att jag redan är 20 snart, men tiden går ju fort nu så. Inget man egentligen ska grubbla över.

Hoppas ni får en bra dag...


XOXO Mella

I hate you I hate you I hate you

Hej!

Idag fick jag gå upp tidigt, skulle gå ner te stan för gruppmötet, men var lite sen så älskling körde ner mig dit, men jag gick hem sen för han behövde sova. Gick hem rätt snabbt för hade fått ett mail som jag ville läsa, men det var nog inte så bra att stressa hem.

Väl när jag läste det så hann jag knappt börja innan ilskan kom, faan va förbannad jag blev asså, satt verkligen och skakade i över en timma. Jag fattar bara inte varför du gör såhär mot oss, efter allt som har vart och du vet vad som är rätt och vad som är fel. Jag hatar verkligen dig, att du ens kan leva med dig själv efter vad du har sagt och vad du har gjort. Ska bli skönt att få slippa dig snart, jävligt skönt.


XOXO Mella


Sweet dream or a Beautiful nightmare...

Hej!

Så känns mitt liv just nu, vet inte vad jag ska ta mig till alltså. Vet ingenting, känner ingenting. Det känns bara som jag lever i en dröm eller något. Brukar känna såhär så vet inte vad som har tagit åt mig just idag. Men det blir väl bättre i morgon hoppas jag. Vill bara komma någonstans nu med mitt liv och det börjar väl närma sig med en förändring, får se hur det går och jag hoppas att det ska gå bra annars vet jag inte vad jag ska göra. Gräva ner mig 10 meter under jorden kanske.

Men förövrigt så var jag på kalas igår hos min kusin, var trevligt, var ganska längesen man träffa dem. Men kunde inte stanna så länge som jag velat. Kommer ju som tur är ett tillfälle till, när jag fyller.

Annars idag har jag vart hos min coach, glömde nästan bort det men hann dit iaf. Sen efter det har jag inte gjort så jättemycket, funderar kanske på att gå ut en sväng för att rensa tankarna lite, men det är ju kallt. Hehe vilken latmask jag är, hade egentligen vart gött och supa nu som man inte gjort på evigheter faktiskt. Men det kommer bli massa nu under jul och nyår för sen får jag inte dricka mer har jag bestämt.

Händer för något kul hos er då??


XOXO Mella

Inte långt kvar nu...

Hej!

Idag har jag inte haft så mycket för mig, vaknade rätt sent sen kände ja mig så slö så orkade inte städa idag. Får nog bli i morgon kanske eller en annan dag. Men nu sitter jag i soffan under filten och myser lite, kollar på tvn lite och ska väl lägga mig om 1 timme eller 2. Har ju svårt att somna så därför är jag uppe tills jag är riktigt trött.

För er som undrar vad jag längtar sönder mig till så kommer det här:

                                        17 dagar kvar tills jag fyller 20
                           28 dagar kvar tills jag åker till Stockholm för första gången i mitt liv.

Så det kommer bli ett bra slut på 2009 och en bra början på 2010.

Ha d gött...


XOXO Mella

Kan inte sova..

Hej!

Usch sitter i soffan nu och kollar på tv, kan inte sova. Vet inte riktigt varför, men det finns ju tv att kolla på som tur är. Funderar på om jag ska dra på en film, men vet inte vilken. Har ju sett alla minst 2 gånger. Så måste nog skaffa mig nya tror jag. Får hoppas man får massa pengar på födelsedagen och vid jul, då kanske det blir några nya.

Faan asså längtar sönder mig, är bara 17 dagar kvar nu, sen jävlar smäller det alltså. Men det kommer bli dem segaste dagarna hittills. Tiden har gått fort tills nu, men när man väl längtar efter något riktigt mycket då stannar typ tiden helt. Konstigt det där, men får hoppas det går fort nu iaf.



XOXO Mella

Dålig uppdatering...

Hej!

Har vart dålig på att skriva nu dem senaste dagarn, har inte gjort så jättemycket så har inte funnits så mycket att skriva om heller. Men har vart iväg på lite möten som jag brukar, som har gått hyffsat bra iaf.

 Var iväg idag och köpte en liten julgran som jag har satt i fönstret, lite söt är den. Får väl se om det blir någon riktig jul, kommer bli jobbig utan mamma, eftersom hon gilla det så mycket. Men får försöka tänka att hon vill att jag ska gå vidare med mitt liv, men första julen utan mamma kommer svida som faan.

Sen för en timmes sen såg jag att det snöade ute, så jag och killen fick ett ryck och tog bilen för att sladda lite, men det var inte så halt ute, och så va det blöt snö, så efter en stund åkte vi hem igen för det var tråkigt..


Nu ska vi kolla på film, blir en som vi inte sett på länge. Ha en fortsatt trevlig kväll


XOXO Mella

RSS 2.0