Ny vecka snart då...

Hej!

Ja nu är snart helgen över igen, tiden går så fort nu, man hinner knappt med längre. Är ju första advent idag också, känns inte som att det är vinter överhuvudtaget asså. Visst det är ju lite kallare men det är ju ingen snö ute. Så man längtar ju aldrig till vintern längre som man gjorde förr. Förutom att man fyller år denna månaden :)

Men har inte gjort så jättemycket i helgen, mest vart hemma själv för killen jobbar natt, fast idag är det sista natten sen är han ledig till på fredag. Ska bli gött och få vara med han lite också, hinner ju knappt det, han sover ju rätt länge sen är det bara att vänta tills han åker till jobbet liksom.

Hoppas iaf att ni har haft en bra helg..


XOXO Mella

What am I suppose to do ??

Hej!

Ja det stämmer verkligen, vette fan vad ja vill göra. Känns som att jag knappt känner mig själv längre asså, jag är inte den personen som jag har vart. Vet ju att man ändrar sig med tiden, men samtidigt vill jag vara den gamla jag. Då var det så mycket bättre än va det är nu, men man kan ju tyvärr inte gå tillbaka i tiden. Hade man kunnat så hade man ju ändrat massa saker som man gjorde och inte gjorde. Så man får helt enkelt leva med att man är en helt annan person idag än va man var då...



XOXO Mella

I´m Sorry...

Hej!

Jag vet inte rikigt vad jag ska säga så allt blir bra mellan oss igen, jag behöver verkligen dig för att må bra och det jag gjorde var inte det smartaste kan jag säga. Jag kan inte få något osagt men jag hoppas verkligen att du förlåter mig, för jag tycker verkligen om dig. Men som sagt jag hoppas verkligen du förlåter mig och att allt blir bra mellan oss <3




XOXO Mella

.....

Hej!

Har vart dålig på att blogga idag.. Har inte känt för att göra det idag, men nu är jag på gång igen. Har inte gjort så jättemycket idag mer än att jag var på ungdomsmottagningen. Gick bra där och känner att jag mår bättre efter jag vart där så det är bra. Värre var när jag skulle gå hem i regnet, som tur var så blev jag inte så jätteblöt hihi

Har inte gjort så mycket mer faktiskt, bara suttit å slappat framför tvn och så, men snart kommer min kille hem och då blir allt mycket bättre.

ha en bra kväll


XOXO Mella

Vad vill ni läsare läsa om??

Hej!

Jepp nu har jag städat klart det ja skulle känns gött att man gjort det iaf, annars skulle det bara bli värre om man väntade ännu längre. 

Så nu siiter jag här och funderar över vad jag vill skriva om i bloggen, tycker själv att den är lite tråkig. Därför frågar jag er om vad ni vill läsa?? 
Kan ju skriva massa som hänt i mitt liv men vet inte om det känns bra att skriva om eftersom det var ett tag sen så, men kommentera gärna va ni vill att ja ska skriva..



XOXO Mella
 

Slappar lite..

Hej!

Sitter i soffan nu och slappar lite, kollar på tv just nu och kollar datorn lite. Har vart ute och gått en sväng ner till min coach för att prata med henne. Gick bra där faktiskt, börjar komma dit jag vill så får hoppas att det går bra.

Så vad händer för något skoj idag?? Själv ska jag väl kolla lite till på tv, sen blir det väl att städa lägenheten, ser ut att behövas göra det nu. Man har ju vart lite lat det senaste så, då blir det lätt att det drar ut på tiden...


Hörs senare..


XOXO Mella

Godmorgon lr ah typ..

Hej!

Vaknade för ett litet tag sen av att jag hade kramper i magen, inte roligt alls så tänkte att ja kommer nog bli magsjuk lr något. Men som tur var så var det inget sånt... Wiie inget roligt att bli sjuk asså men men..

Vet inte riktigt vad som händer idag, kollar på tv just nu och väntar på att min kille ska komma hem från jobbet. Sen får jag se om han är snäll och kör mig till överby så jag kan träffa min lillasyster, hade vart trevligt att få träffa henne idag, har inte gjort det på en vecka. Men känns ändå som en evighet..

Hörs senare


XOXO Mella


1 månad kvar..

Hej!

I helgen har jag inte gjort så jättemycket faktiskt, har mest tagit det lugnt. Var på torp igår för var tvungen att åka till biltema för att köpa en julklapp till killen, hade jag väntat längre så vet jag att mina pengar skulle gå till något annat. Så han fick den igår, men ska allt få en annan julklapp av mig som han får vänta tills jul med att öppna den.

Idag var vi också på torp, men inte för att köpa någon julklapp utan för att köpa en ny väckarklocka så han kommer upp till jobbet i tid. Så nu vet jag inte vad jag ska göra mer idag, funderar kanske på att färga håret igen, men får se.

Det är ju också bara 1 månad kvar tills jag blir systemetmyndig :) wiiie längtar som faan, får hoppas på att jag får en rolig födelsedag :)

Ha en go kväll alla


XOXO Mella


Mamma <3

  

R.I.P Mamma 20/2 - 09

Usch mår ínte alls bra idag, så vet inte om jag kmr blogga så mycket idag. Kommer nog bara göra det värre än va det redan är, för då kommer jag nog skriva saker som jag inte kan ta tillbaka sen och så...
Men får se hur jag mår lite senare, man vet aldrig om det kommer ett litet då...


Mamma jag älskar dig, du var den finaste personen jag någonsin känt. Men allt är så tomt utan dig här hos oss, du brukade alltid lysa upp mina dagar och hjälpa mig så myckt du kunde. Kommer aldrig någonsin glömma dig. Tack för allt du gjorde för mig. Saknar dig Mamma <3<3



XOXO Mella


Snygga ögonfransar till festen ?!?

 

 

Dior Mascara: Den brukar jag använda, ger bra volym till fransarna.
Kostar: 200-300kr

Maybelline Lash Stiletto: Denna använder jag just nu, ger längre fransar och bra volym. Den är lite billigare än Dior Mascaran.
Kostar:145kr

Ett litet tips till festen då ni kanske vill ha lite volym lr längre fransar...



XOXO Mella

 


Tar det lugnt..

Hej!

Både igår och idag har jag vart lite duktig, fast mest idag känner jag. Gick upp vid 7 och det har jag inte gjort sen typ 3 års sen. Så det känns bra, gick iaf ner till stan för skulle på möte idag, det gick bra men kände att jag ville hem bara. Men stanna kvar ändå, efter det så blev det en liten promenad hem också.

Så nu sitter man i soffan med lilla datan i knät och kollar på tv, väntar på att min kille ska komma hem från jobbet så att han kanske kan köra mig till överby. Där ska jag få träffa min syster igen, känns bra att vi börjar få tillbaka det som vi hade innan det blev som det blev.

Hörs lite senare



XOXO Mella

bloglovin

Nu kan du äntligen börja följa mig via bloglovin =)
Så börja följ och läs det jag skriver om. Har även
tagit orken att ändra designen, den andra blev lite
tråkigt. Och det gick inte alls att ha vissa saker
som jag villa ha med utan att hela designen splttrade
sig. Sånt är synd :D hoppas ni tkr om min nya design.

XOXO mella

Fler besökare..

Hej igen!

Såg förresten att jag börjar få fler besökare som läser min blogg, jätteroligt är det. Hoppas på att det fortsätter att göra det. Var inte rädda för att kommentera och fråga saker som jag kan lägga ut som lite frågestund eller att bara göra bloggen lite bättre.


Tack för att ni läser, ha en fortsatt trevlig kväll..



XOXO Mella

Myskväll..

Hej!

Idag har jag inte gjort så jättemycket, åkte iväg till killens farsa en sväng för att kolla läget. Men kunde inte stanna så länge, åkte till Trollhättan för att hjälpa en kompis hos Improx Customs. Det var skitkul där, jag hjälpte till med det ja kunde, kan ju inte så mycket om bilar än.

Efter man vart där i 3 timmar åkte vi hemåt, va tvugna att handla lite mat först, va ju tomt i lilla kylskåpet jue, hehe. Väl hemma blev det till att kolla lite på tv, och det har vi nu gjort sen vi kom hem. Såg nyss på Westcoast street customs, man blir ju sugen på att börja bygga lite själv asså, men då måste man ju ha en plats att vara på. Men man vet ju aldrig vad framtiden säger.

Hoppas ni haft en bra dag/kväll..



XOXO Mella

usch va trött man är..

Hej!

Har ju vart iväg idag, kom hem för ngn timme sen, har åkt bil i sammanlagt 6 timmar idag, Man blir väldigt seg av att bara sitta där och typ inte göra något heller. Fick ju gå upp rätt tidigt och man la sig väl inte så tidigt heller. Så får egentligen skylla mig själv för att jag är trött nu.

Så nu sitter jag och sneglar lite på tvn där en film går på 3an. Här med förklarar jag er Chuck and Larry, den är faktiskt ganska bra. Om ni inte sett den så rekommenderar jag er att göra det.

Ska mysa lite med killen nu och sen är det väl dags att sova tror jag...

Godnatt på er


XOXO Mella


Precis färgat håret...

Hej!

Nu blev jag precis klar med håret, var tvunget att färga det igen. Tänkte ju bli blond men hade bara gjort en gång med slingor och orkade inte ha något mitt i mellan så det fick bli brunt igen.
Tidigare idag har jag inte gjort så mycket mer än att tvättat. Rätt så jobbigt och springa ner och upp hela tiden, har ju ingen hiss å bor längst upp. Visserligen är det bara 4 våningar men har man dålig kondition så har man.

Får försöka med att inte vara uppe så sent idag, men kommer nog bli så ändå. Svårt att ändra sina vanor på bara en dag. Men ska iaf upp tidigt för vi ska till Lilla edet och hämta upp killens morfar, ska åka vid 9 ner till Jönköping på kalas. Egentligen är det ju lite längre än dit men kommer inte på vad stället hette. Så man kommer ha en tråkig dag i morgon... Kanske tar med mig min mini pc och försöker blogga lite från bilen men får se på det.

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning lite.. Godnatt på er


XOXO Mella


Hemma igen!

Hej!

Nu är jag hemma igen, va ju som sagt hos advokaten idag och det gick faktiskt jättebra. Får hoppas att det kan vara så hela tiden nu. Så kommer allt snart vara klart. Efter att man vart där så var vi bjudna på middag hos min storasyster, mycket god mat blev det. Alla syskonen var där så det var ju väldigt trevligt, inte ofta man är tillsammans så allihopa. Fast en person saknades ju då, men ska bjuda hem henne på middag någon dag.

Vad ska man göra resten under kvällen då?? Kommer nog nörda framför datorn ett tag till, så kanske kan bli något mer inlägg eller inte.


Men ha en fortsatt trevlig fredagskväll...



XOXO Mella

Godmorgon!

Hej!

Vaknade för en stund sen av att alarmet ringde på mobilen. Fick se att vi va tvugna att hämta min bror som hade missat bussen, men jag orkade inte åka med och kunde inte heller väntade på lite viktig information som kommer snart så. Ska iväg senare till Trollhättan för att träffa advokaten så får se hur detta går. Men hoppas på det bästa nu iaf, vill bara att allt ska bli klart någon gång.


Men får dra mig nu, hörs senare kanske..



XOXO Mella


Överraskning...

Hej!

Som ni vet från tidigare inlägg idag så har ju jag och min kille 2års dag idag. Det har ju vart en fin dag men samtidigt fick jag mig en överraskning förut när vi skulle handla. Trodde jag skulle få någon present men hitta en sak i bilen som verkligen inte var min. Så dagen har inte vart så trevlig som jag trodde den skulle vara. Men men vi har iaf diskuterat det och kommit fram till att vi inte skulle prata om det mer idag iaf.

Nu ska vi nog kolla på en film, om vi kommer fram till vilken vi ska se vill säga...
Ha en fortsatt trevlig kväll...


XOXO Mella


2 år tillsammans <3

Hej!

Idag har jag och min kille vart tillsammans i 2 år, vet inte riktigt hur vi ska fira detta men ska nog laga någon god middag senare idag och kanske dricka lite vin till med tända ljus. Kommer i vilket fall vara den bästa dagen idag. Man är lika kär nu som man var för 2 års sen och det har jag aldrig känt för en kille förut.

En lite hälsning till dig älskling: Tack för 2 fina år tillsammans med dej, dem har varit underbara. Jag älskar dig och du betyder mkt för mig.



XOXO Mella

Gratisbio!

Tja!

Nu har även jag blivit medlem i Gratisbio. N som inte vet vad det är för något så är det en sajt där man samlar poäng i vissa grejer som man sedan kan omvandla till presentkort. Du kan samla poäng genom att värva medlemmar, spela, svara på frågor och vara med i olika tävlingar. Man kan också vinna fina priser.


Gör som jag och bli medlem: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=243657 



XOXO Mella

Vill glömma!

Tjena!

Nu sitter jag här framför datorn och har skit tråkigt, väntar på att mina bröder ska komma hit för att vi sen ska åka till min syster. Ska väl inte bli så jättekul där eftersom vi ska diskutera lite i olika saker som jag egentligen bara vill glömma. Men samtidigt så måste vi ju det så, vill bara att man ska kunna återgå till det normala fast man ändå inte kan helt.
Vill inte ha detta på tankarna hela tiden iaf, utan vill kunna fortsätta med det jag gör på dagarna.

Annars så händer det väl inte så jättemkt, ska snart laga mat också blir väl det man älskar såklart Tacos :) hehe


Ni får ha en fortsatt trevlig kväll


XOXO Mella

I´m back bitches :)

Tja igen!

Gud nu har ja lite tid till övers för att skriva lite, har verkligen haft mycket att göra förra veckan inför helgen som var. Hade ju inflyttningsfika för min familj i lördags och för älsklingens familj i söndags. Men vi hann iaf klart det vi skulle så det blev en lyckad helg, först trodde jag att vi alla inte skulle få plats i lägenheten eftersom vi är rätt många i min familj, men kunde nog allt fått in några till om det hade vart så.
Ska väl kanske lite senare ha fest så att våra kompisar kan komma, men får se näär det blir av.

Denna veckan kommer det inte alls va lika hektiskt, har vart på möte och lite så, ska försöka ta mig ner till Göteborg någon dag men det kanske blir på fredag. Skulle egentligen ha träffat min kompis idag som fyller år men vi ses nog i morgon eller en annan dag.

Men nu ska jag nog krypa ner under filten i soffan igen...

Godnight


XOXO Mella

RSS 2.0