Jag vet....

Hej!

Dålig uppdatering nu igen, vet inte riktigt vad det är med mej, brukade skrivit rätt mycket förut, men har kommit
av mig lite. Var nog resan till Stockholm som gjorde mig lite mer fundersam och har funderat massa om hur jag vill leva mitt liv.
Men har väl inte riktigt kommit fram till något än, förutom att jag ska börja plugga till hösten eller våren nästa år,
får se vilket jag tar. Får bara hoppas jag kommer in, måste nog läsa upp mina betyg lite också eftersom jag inte har något slutbetyg. Brydde mig ju inte så mycket om skolan då, men nu ska jag allt ta mig i kragen och fixa mig en utbildning, eller rättare sagt 3st.
Vet bara inte vilket jag ska läsa först, men det blir nog bra det med.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jag går på möten och så, har börjat med en ny grej nu som kommer hålla på i kanske 2-6 månader, beror på hur länge jag klarar av det bara. Men börjar iaf visa resultat.

Hoppas ni har det bra iaf...


XOXO Mella


Hemma igen..

Hej!

Nu har jag kommit hem från Sthlm, eller jag kom hem i onsdags men orka inte uppdatera då och har knappt varit hemma något. Men iaf ville egentligen stannat längre för man hann inte att se så mycket, men fick se en del av det jag ville iaf.

I måndags åkte vi ingenstans på dagen utan gick till stan i Sundbyberg där vi bodde, var väl som här ungefär, inte så mycket affärer att kolla i men var inte där så länge heller. På kvällen åkte vi till Huddinge för att hälsa på våra släktingar, blev mycket mat den dagen iaf, men roligt att träffa dem som man inte sett på länge.

I tisdags så hade vi en heldag ute, så vi gick runt när det var svinkallt men det funka, var på Stureplan, NK, gallerian där och dit jag helst ville gå Gucci och Louis Vuitton. Synd bara att man inte hade med sig mer pengar än va man hade för då hade man nog köpt något där :) men men får ta det nästa gång jag åker dit. Åkte senare till söder och kollade in en galleria där, men fanns inte så mycket och sen fick vi åka hem.

Mer än såhär blev det inte, var inne i stan i onsdags innan vi åkte hem, men hann inte se så mycket.


XOXO Mella


Stockholm..

Hej!

Nu har vi kommit fram till Sthlm, eller igår kväll vid 22 var vi här. Åkte direkt hem till min systers kompis som vi får bo hos.
Idag har vi vart iväg och åkte tunnelbanan för första gången för mig till Sergelstorg. Har bara sett det på tv men nu har jag sett det Irl, så det var lite roligt faktisk. Var och kollade lite i affärerna på Drottninggatan, sen gick vi till Åhlens city, fanns massa man ville köpa men måste vänta till i morgon.
Efter en stund åkte vi till Kungsholmen för att hälsa på en kompis till min syster som hpn träffade på resan till Indien, fick äta lite indisk mat. Har aldrig ätit det förut, men var inte så farligt som jag trodde.

I morgon blir det till att åka till Huddinge, ska på kalas hos våran mammas kusin och sen för att hälsa på dem. Ska bli trevligt, har aldrig vart hemma hos dem för när vi väl har setts så har det vart i lite andra situationer.

Ska snart äta lite mer mat nu, så skriver mer senare eller i morgon..


XOXO Mella

Tråkig nyårsafton..

Hej!

Japp så var min dag igår/förra året. Hade verkligen en dålig dag plus att den var tråkig. Var sjuk samt att jag var själv hemma, för killen jobba. Visst man tjänar ju lite extra men hade hellre velat att han var hemma.

Men när han kom hem så åkte vi iväg en sväng till Trollhättan för att se om donken var öppen, men självklart var den ju inte det, så vi kolla lite på fyverkerierna men sen åkte vi till donken i Uddevalla ist. Där hade dem ju öppet iaf, men så fick vi problem med rutan, så fick åka till Lilla edet för att fixa den. Var inte hemma förrän halv 5 i morse.

Men hoppas att ni fick en bättre start på det nya året iaf..


XOXO Mella

RSS 2.0