Möte i morgon då!


Jag har ju vart dålig på att uppdatera idag känner jag, så får skriva lite nu om vad som hänt. Men som alla nog redan vet så händer det inte så jättemycket för mig om dagarna. Men hoppas på att det blir lite ändring snart iaf.

Ska iaf på möte i morgon på arbetsförmedlingen, ska prata lite om vad som sagts om mig sen jag va där sist. Hon jag pratade med skulle försöka fixa mig till någon som jag kan prata med för att få upp min motivation och försöka hjälpa mig att kanske ta steget till ett jobb lr en utbildning.
Ni som känner mig vet ju att jag gick hotell & restaurang på gymnasiet, det var ju inget för mig tyvärr. Så har allt kollat lite på utbildningar till det jag egentligen vill bli, men just nu har jag inte råd eftersom jag inte har något jobb. Har aldrig jobbat i hela mitt liv, så det känns lite läskigt nu när man väl söker jobb och så. Man känner att man inte vill jobba för man har en trygghet här hemma men samtidigt vill man så man kan tjäna pengar, vilket behövs.

Vet inte riktigt hur det blir, men vill ju så gärna ha den utbildningen....



XOXO Mella

Dagens fråga ?!?





Jag har ju funderat ett tag på att bli blond igen, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Så tänkte fråga er vad jag passar bäst i och vad ni tycker.

Så ska jag fortsätta vara brunett lr ska jag bli en blondin??


XOXO Mella





Vuxen?!?


Ja som sagt har man inte gjort något vettigt idag alls, orkade inte diska så d blir väl gjort i morgon kanske, beror på vad som händer. Kanske ska ringa det där samtalet men får se, måste isf ladda på min mobil, vet ju inte hur mycket det kostar att ringa dit. Men ska i allafall försöka fixa med hemförsökring till lägenheten som vi inte har gjort än. Haha jag är verkligen lat i vissa lägen asså, men så blir det när man inte gör så mycket, då skjuter man bara upp saker och ting.

Får nog bättra mig lite på detta, är ju vuxen nu så då får man ju ta sitt egna ansvar, men är så van att mamma fixade det eller iaf att man kunde rådfråga henne om hur man gör och så. Men nu kan man ju inte det. Så då får man göra det bästa av situationen och göra det när man känner sig redo helt enkelt.

Nu blir det nog att gå och kolla på tvn en stund, sen kanske dra på en film.


XOXO Mella

Ja, vad ska man göra?


Kom nyss hem, var iväg och käkade lite mat, kom på det att jag inte hade ätit någon frukost idag. Så det fick bli en liten sväng till donken. Känns som man alltid äter där men det är ju typ det enda man kan äta när man inte orkar laga mat eller är så kräsen som jag är.
Men ska i allafall bli ändring på det snart, ska göra en grej som jag inte är riktigt säker på ännu så håller det "hemligt" för tillfället.

Så vad ska man göra idag då? Vette faan va man kan göra, lr orkar göra vill säga, ska väl se om man snart ska ställa sig och diska men det kommer inte bli gjort idag iaf. Så då får man hitta på något annat ist, men får väl se vad som händer och sker.

hörs senare


XOXO Mella

Rätt lugn Lördag!

Tjena!

Usch vaknade tidigt, brukar alltid göra det när jag har druckit. Killen skulle iväg till sin mamma och lämna bilen så han åkte tidigt, jag ville egentligen åka med, men orkade inte göra det. Men efter någon timma fick jag reda på att den kompisen som försvann hade vaknat upp på sjukhuset. Vet inte riktigt vad som hänt men hon hade iaf blivit slagen och så. Så fick samtal av polisen, fick berätta lite om vad som hade hänt å sånt.
Men som tur var så var det inte så jättefarligt som man trodde att det var så hon fick ju åka hem igår iaf, men man känner att man har dåligt samvete av det, att man skulle letat mer än va man gjorde och så.

Men låg hela dagen och kollade på gamla avsnitt av The Hills, tills den nya säsongen började 18.10, sen var det någon film som jag kollade på som gick på 5an. Hade inte sådär jättekul, men älskling kom hem vid 21 och fråga om jag ville åka med han för han skulle vara chaufför åt sin pappas kusin.
Så jag åkte med, fick i mig lite att äta, sen gjorde vi inte så jättemkt mer än att väntade ut tiden så den skulle bli 02 så vi kunde åka och hämta han.
Va nog hemma vid 03 - 03.30 något sånt, och då var det sängen som gällde.


XOXO Mella


Krogen Fredag!

Tja!

Blev väckta tidigt av att mobilen ringde, det va ju såklart svärmor som ringde och frågade om min älskling kunde hjälpa sin morfar med huset. Då skulle han ju åka buss dit eftersom vi inte har ngn bil än, men vi gick la upp efter en halvtimma, jag satte mig vid datorn pch kollade lite bussar å så, medans han gjorde sig i ordning. Efter någon timma ville jag åka med så fick göra mig i ordning, så vi va la där vid 14.15 typ.
Då var det bara att sätta igång med att greja för jag mådde inte så bra så ville hem, så efter ungefär 3 timmar eller något så var det klart.
Åkte hem nästan direkt för vi skulle åka och bowla sen med några kompisar.

När vi var i Trollhättan så fick vi vänta en liten stund på dem, men sen så käkade vi lite på en Kina Restaurang, gillar inte sån mat så tog en cider och en vodka shot.
Men vi hann inte till det stället innan dem stängde så vi gick till Buddys ist.

Väl där hade vi skitkul och så, men senare när vi skulle hem var det inte så roligt, en kompis försvann och så, men trodde att hon hade gått hem. Så vi åkte hem efter att ha hämtat upp min bror.


XOXO Mella

Shopping Torsdag!

Tjena!

Har vart dålig på att uppdatera på senaste men har inte orkat sitta vid datorn så ska försöka få med så mycket som möjligt av det som har hänt.

Åkte till torp en sväng med killens farsa, skulle till biltema en sväng och sen beställa en soffa. Gick in på donken och skulle äta så jobba min älsklings vän där, och undra om vi villefölja med till överby sen när hon slutat. Jag följde med iaf och det var längesen som vi bara träffades så och snackade verkligen om allt möjligt.
Jag köpte iaf en halsduk, en lila tjocktröja och ett par svarta Uggs. Lägger nog upp bild senare.

När vi kände att vi va klara där så åkte vi hem till mig och snackade lite mer gamla minnen och så, och typ bestämde att vi skulle dra ut på krogen i fredags.




XOXO Mella

Varför?!?

Gokväll

Usch har inte gjort något alls vettigt idag, bara tagit det lugnt och så, lagat lite mat. Mår inte alls bra, börjar få ont i halsen och fryser, får väl se om det går över som det brukar göra eller om jag blir jättesjuk.
Men iallafall har kommit på det att det kanske inte är så bra att bara vara hemma, men va faan ska man göra när det typ inte finns några jobb alls, finns ju i den branschen jag gick i på gymnasiet men det var verkligen inget för mig. Så jag funderar på om jag ska börja plugga igen.. Men till vad??

Men har också funderat på att vänner är något som man har hela livet, man finns där för varandra och hjälper och stöttar varandra, men jag har tyvärr nästan inte fått något tillbaka från dig. Jag ska ställa upp för dig och förklara massa saker som jag egentligen inte vet, men när det väl kommer till mig så ställer du inte upp för fem öre...??
Är det vänskap?? Nej, tror inte det, och har börjat tröttna på dig om du inte vill lyssna till det jag har att säga och så... It´s your lost...



XOXO Mella


Nej vill inte!


Kom nyss hem efter en liten långpromenad med älskling å chick (hunden). Va rätt skönt att ta en liten tur och rensa tankarna lite och det var inte så kallt ute heller. Men nu har det faan börjat regna :( Tråkigt som faan, men men man är van med det svenska vädret tyvärr så.

Ska snart åka iväg och lämna hunden, men vill inte det. Har vart så mysigt att ha henne här, verkligen världens snällaste hund, har inte skällt något alls dem dagarna vi haft henne. Så kommer vara tomt på morgonen när hon kommer och väcker oss för att hon vill ut.
Men vi funderar kanske på att skaffa oss en egen lite vovve, hoppas hoppas :) Men får se hur det blir med det.


Så ni får ha en trevlig fortsatt dag, kanske skriver mer senare....



XOXO Mella


Ja nu va man hemma igen!


Idag så blev det till att diska och greja i ordning lite i lägenheten. Kom ju på det att jag aldrig gjorde det härom dagen så det behövdes verkligen. Gjorde inte så mycket mer än det idag innan älskling kom hem. Vi var eller han var och hämtade sin mammas hund som vi ska passa i helgen medans jag duchade och gjorde mig i ordning inför kvällen. Skulle ju iväg till Trollhättan på Burnout tävling, var mycket fina bilar där och gött mycket folk. Men faan va kallt det va, börjar kännas nu att vintern är på väg iaf, inte bra för hatar vintern.
Stanna iallfall inte sådär jättelänge för hundens skull men trevligt var det.

Ska nog göra mig klar inför natten måste ju ut tidigt i morgon med henne så...

Men ni får sova så gott så hörs vi i morgon.



XOXO Mella

Trevlig dag!

Tjena!

Gick upp tidigt idag, duschade och gjorde mig i ordning för en dag på överby med min lillasyster. Vi gick runt där rätt länge och kollade i affärer först, sen när vi hade kollat runt lite så var det dags att spendera pengar. Jag köpte bara en klänning, och hårfärg. Men för syrran blev det en del, fast hon hade lite problem och bestämma sig, men det var roligt. Sen va vi lite hungriga så gick och käka för att seda gå tillbaka för att hitta lite mer saker, men blev inte så. Vi gick in till frisören ungefär 3 gånger innan hon kunde bestämma sig för hur hon ville göra men tillslut så bestämde hon sig allt. Efter en stund tog vi bussen hem till henne för att färga hennes hår, men såklart så glömmer jag min påse.
Men ringde min gulliga pojkvän som hämtade den åt mig.

Efter att jag hjälpte henne med håret åkte vi tillbaka till överby och gick in till frisören igen för att beställa tid. Sen så satte vi oss på Espresso House och tog en fika.
När vi hade fikat klart gick vi runt lite till men sen var det dags för henne att åka hem :( Men kul hade vi i alla fall. Men ska kanske träffa henne i helgen, om inte det blir av så ska jag iaf träffa henne på måndag. Läängtar verkligen för har saknat henne jättemkt. Älskar dig syster.

Ja efter en stund åkte jag också hem, för att min kusin ville komma och hälsa på, hon bor ju i Norge för tillfället men får se när och om hon flyttar tillbaka. Men det var trevligt att träffa henne igen, kollade på idol och satt och tjöta massa skit :)


Ha en fortsatt trevlig kväll


XOXO Mella <3





Kom hem nyss!


Så nu är man hemma igen, har vart iväg och käkat lite mat på MonaLisa. Gillar inte så mycket den maten men det fick gå ändå var ju hungrig. Sen så åkte vi till trollhättan en sväng och cruisa lite med den lilla bilen :) hehe faan va man skämdes att sitta i den. Men det fick duga iaf.
Ska snart dra mig vidare till sängen och kolla på tv, är ju fråga Olle dokumentären snart och den måste man ju se.


Så ni får ha en trevlig kväll....



XOXO Mella

Mamma jag saknar dig <3


Fan hatar att må såhär asså, man orkar faan inte göra ngt alls. Har inte diskat än fast ja har tänkt göra det flera gånger men kommer aldrig dit för gör annat ist. Lyssnar på musik och gör lite olika saker på datorn och då kan man bara inte gå ifrån den hur som helst :) jo det kan man väl egentligen men man ska orka också.

Ne har har suttit och funderat en massa på va ja vill göra med livet och har inte kommit fram till något vettigt än så får väl fortsätta göra det jag gör, alltså inget alls. Vill göra så mycket men då måste man har orken och viljan att kunna göra det ochn känner att min motivation inte är på topp just nu och det är lite synd. För vill verkligen göra det som jag har velat göra sen jag var liten men det verkar inte ljust just nu.

Faan att man inte kan rådfråga mamma, vill verkligen höra vad hon tycker om det jag vill, men kan inte. Kan aldrig fråga henne något alls mer. Vill att du ska komma tillbaka, vill ha dig här, kunna prata med dig om allt jag undrar om. Men du finns inte mer, du finns bara i mitt hjärta där jag aldrig kommer glömma dig.

Mamma jag saknar dig... älskar dig <3



XOXO Mella

God Morgon!


Usch va trött jag är idag, vakna ungefär vid 9, halv 10, börjar iaf gå åt rätt håll med att vakna tidigt. Så nu är det bara det där med att lägga sig tidigare :) hehe..

Åkte ju som sagt till killens farsa igår, skulle lägga ut bilen på annons och fick napp med en gång så nu är bilen såld bara det att vi inte har någon bil för tillfället. Bor ju rätt centralt nu så får börja gå och ta buss nu om vi ska åka lite längre, men ska nog kanske få låna bil idag iaf av hans mamma.

Men men, vad händer idag då??
Själv ska jag inte göra så mkt, ska nog ställa mig och diska om en stund så d blir lite ordning här :)



XOXO Mella


Usch tråkigt!

Tjena!

Ja då sitter man här vid datorn och tar det lugnt efter en rätt tråkig dag idag. Kom hem för en stund sen
från arbetsförmedlingen och va på torp en sväng för att köpa en pärm som jag kan ha mina papper i.
Så det är det jag har gjort sen vi kom hem och det är riktigt tråkigt men sen så är det rätt gött när man
väl är klar för då ligger dem i ordning ist för på golvet och bara kommer bort.

Ska snart åka iväg te killens farsa en sväng och hälsa på, var längesen man va där, sen så kanske
jag ska träffa min kompis som jag inte träffat på skitlänge. Hon har ju flyttat till ed så är lite långt att
åka bara för att stanna en stund, men nu ska hon hem te sin mamma i nga dagar hoppas jag så äntligen får
man träffa henne :)

Ha en trevlig kväll om jag inte skriver senare..


XOXO Mella


Hemma igen!

Tjena!


Nu är jag hemma igen efter ha varit en sväng på donken, gött me lite mat.. Handla lite mat oxå, kan ju behövas ibland om man vill ha frukost :) hihi Är inte så jätteduktig på att gå upp i tid och äta frukost, brukar väl äta det som lunch egentligen.. Ne får bli bättring på detta nu faktiskt...

Så va händer ikväll mina bloggläsare? Själv ska man snart dra in te sängen och krypa ner under täcket
me lite godis och min älskling för att kolla på Roast på Berns, ikväll som ni kanske vet så är Pernilla Wahlgren huvudpersonen...

Hoppas ni får en bra kväll, skriver mer i morgon <3


XOXO Mella

Ny Design!

Tjena!


Ja som ni ser så har jag skaffat en ny design, tog lite tid men när man väl kom in i det så var det rätt lätt.
Det kanske inte är den mest snygga lr så men jag är iaf nöjd me den för att vara nybörjare :)

Men men har inte gjort så mkt mer idag än att har suttit vid datorn och få till min nya design.
Väntar på min älskling oxå som snart kommer hem så ska vi äta, har helt glömt av att äta idag, usch inte bra, men det funkar har ju vart rätt upptagen för att äta något så det jämnar ut sig hehe :)


XOXO Mella


Va på bio igår....

Tjena!


Igår hände inte så jättemkt mer än att jag och min kille gick på bio, såg Inglourious Basterds :)
Den är fan värd att se faktiskt, riktigt rolig och bra var den.
Jag tror nog att det är den första filmen som är bra gjord av Quentin Tarantino faktiskt.
Brukar inte gilla hans filmer men den får ni allt gå och se på...




XOXO Mella



Blev bowling igår....

Tjena!


Ja som sagt kom ju killens syster, hennes kille å deras pappa hit för å kolla på lägenheten. Sen kom oxå min bror och hans tjej. Det var rätt trevligt en stund faktiskt, efter en stund åkte min bror.
och snart därefter åkte oxå dem andra, vilket va skönt :) hehe
Vi gjorde inte så mkt efter att dem åkt, men efter ngn timma lr 2 så kom min bror igen och vi åkte till donken föer att käka, där ja träffa min lilla älsklings vän som ja inte träffat på jättelänge..
Saknar dig vännen <3 

Senare åkte vi in te stan en sväng och åkte runt lite, sen så åkte vi å bowla :) Min bror vann såklart och jag förlorade som alltid, att man verkligen ska suga på bowling asså, får ta igen det te nästa gång vi ska spela.
Så blev ingen bio igår men får kanske se om vi går på en ida :)

Hörs senare...


XOXO Mella


Ingen är perfekt!

Hello!

Idag är det 1år och 10 månader sen jag och min kille blev tsm, sen i förrgår var det 1år och 3 månader sen vi förlovade oss.. Faan va tiden går fort asså, man hinner nästan inte med längre... Men visst jag kanske är löjlig när jag räknar månaderna, men sån är jag och man får vara det oxå. Man kan ju inte vara perfekt hela tiden, vilket jag tycker att ingen är, finns ingen som är perfekt. Finns säkert massa som tycker att dem är perfekta men det får dem väl tycka, men själv tycker jag det bara är överskattat att säga att man är perfekt.

Men har inte gjort sådär jättemkt dem senaste dagarna, i torsdags så var jag och min syster och tränade boxing, shit va längesen det var man tränade det, och va man har saknat det. Är skit roligt och träna sånt.

Igår så städa vi lite, tvättade och gjorde i ordning lite här hemma, sen vid 5 kom killens farsa hit så vi börja laga mat, blev Pommes chateu (potatisklyftor), kött och bearnaisesås, skitgott var det.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vet iaf att killens syster kommer hit och ska se på lägenheten, sen ikväll blir det kanske bio. Men får se mer senare vad det blir.

Skriver mer senare....




XOXO Mella

 

 

 

 


Usch dålig uppdatering!

Hej!

Ja vet, dålig uppdatering, men har typ inte orkat sitta vid datorn dem senaste dagarna. Det är lite olikt mig faktiskt, brukar typ alltid sitta vid datorn, men inte nu längre.


Har iaf vart i väg på lite saker, inte gjort sådär jättemkt men va på överby i förrgår där jag träffa min lillasyster, faan va längesen d va ja träffa henne. Allt känns så jävla fucked up utan henne, hon brukade alltid få mej på bättre humör och skit jue, men tyvärr så har d blivit såhär att vi inte träffats på skitlänge. Egentlingen utan ngn anledning, men vi båda har olika saker att göra, så kan ju vara därför, sen för en annan anledning som ni inte får veta ngt om.


Igår så åkte jag och min kille ner till Bäckebol, som är nere i Göteborg. Skulle till Mediamarkt och kolla på lite saker som Tv, micro och såna saker te lägenheten. Men hitta inget så blev lite filmer ist, vilket man brukar köpa när man ändå e där lixom :) 


Hoppas ni får en bra dag ida :)


XOXO Mella  





 


Vaknade tidigt idag!

Usch ställde kl på 07.15 idag, vakna typ tjugo över, va hur trött som helst, somna vid 2 halv 3 i natt. Men skulle iväg till Trollhättan med mina systrar och kolla på gravsten till mamma. Det gick rätt fort att bestämma sig för vi visste ungefär hur den skulle se ut, som mamma hade velat ha den. Så ska prata lite med våra bröder om va vi har beställt.

Så får se vad jag orkar göra för ngt ida, mår inget vidare just nu. Men kanske ska bowla med min syster å hennes kille för dem åker hem senare idag.

Skriver mer senare om vad vi hittade på :)

XOXO Mella


Sovit dåligt inatt :(

Hej!

Vaknade kl 12 ida när klockan ringde, fast har sovit jättedåligt, kunde knappt somna när jag la mej vid 2, vaknade flera ggr innan ja somnade riktigt. Är jättetrött, men funkar ändå, orkar inte gå och lägga mej såhär tidigt.

Har inte gjort så mkt mer än att jag satte mig vid datorn i morse, sen kolla lite på tv. När kl var ungefär halv 3 gick jag, min syster å hennes kille ner te stan och skulle kolla om ngn frisör hade tid till att färga mitt hår, men självklart så hade dem inte d, så får ringa och beställa tid ist. Gick runt och kolla lite i affärerna, sen gick vi till Pingvin och käka lr iaf dem käkade, sen kolla vi lite mer, hitta inte så mkt men köpte en t-shirt och nga saker till min lilla älskling. Han blev väl inte sådär jätteglad kan man säga men d skiter jag i haha. Vill han inte ha det så får han lämna tebax d själv. 

Annars har det inte hänt så jättemkt ida...


XOXO Mella


Shopping på Torp!




Detta köpte jag på Torp igår, blev rätt nöjd, vilket ja inte brukar bli :)

Linnen: Gina Tricot

Foundationborste: Kicks

Rouge: Kicks


Usch, Usch Usch!

Hej!

NU sitter jag här igen vet inte riktigt va jag ska göra :s Kom hem för typ 3 timmar sen, har vart iväg på Torp en sväng, köpte 2 linnen, en foundationborste och rouge. Lägger nog upp bilder senare lr i morgon kanske. Efter det åkte vi iväg till ett ställe jag egentligen inte ville te, har inte vart där sen i maj när vi va och hämta mina grejer därifrån. Usch hatar detta, vrf ska d ta så jävla långt tid, vill att allt ska bli klart nu. Men d är bara att vänta och ha tålamod :s

Men men va hemma vid sju ungefär och har inte gjort så mkt mer än å käkat tacos.. gott va d iaf :)



XOXO Mella


Stressad dag!

Ja då va man hemma igen, usch har vart en stress dag ida... Ställde klockan på 9.30 gick upp en sväng men la mej i sängen igen å självklart somna jag om :s Vaknade 11.30 och kom på det att jag måste hinna städa innan min syster å hennes kille kmr hit.. Så fick skynda mig upp ur sängen och börja städa, hann dammsuga och diska halva disken innan dem kom och då va d bara till att klä på sig och åka iväg till arbetsförmedlingen. När jag väl kom dit säger hon att jag ska byta till en annan för att det är lättast för mig...

Men kom hem efter typ 2 timmar så kom mina andra syskon hit och vi käka lite sallad och snackade lite om i morgon och så..

Så nu sitter jag här och har precis kommit hem från ett bodycombat pass som jag och min syster körde, va supergött att träna igen efter typ 2 år, så ska väl skaffa ett gymkort snart och börja träna igen :)


XOXO Mella


RSS 2.0