My life sucks right now....

Hej!

Japp det gör det verkligen, vet inte alls vart jag ska ta vägen just nu. Har vart hos en studievägledare i måndag och fick lite svar på frågor om att börja plugga. Så det är bara att fortsätta fundera ut hur jag ska göra där. Idag var jag iväg till ett annat ställe som jag kanske också ska börja i men vet inte så mycket om det heller.
Har massor att fundera på och tur är ju att det är ett tag kvar innan det börjar så har ju tid att fundera ut iaf.

Men men, annars har jag inte gjort så jättemycket. Spenderade helgen med min kille och i lördags var det ju 1 år sen min mamma gick bort. Mina syskon kom hit och vi åkte till graven där vi fick gräva oss fram pga all jävla snö.
Väl när man har kommit fram så svimmar man också, riktigt dumt tycker jag (haha). Sen blev det lite fika hemma hos mig efter det.

Men det hände en sak i helgen som jag kommer att tänka på ett bra tag framåt, fan jag som ville det men tyvärr så var det något fel eftersom det inte kommer bli så. Får hoppas på det igen, snart iaf för vill det verkligen.


hörs senare

XOXO Mella


I´m trying...

Hej!

Ja nu var det ju ett bra tag sen jag skrev, vet inte varför det blir så att jag inte skriver på länge. Men ibland så har man ingen lust och ibland vet man inte vad man ska skriva, sen också att man hinner inte eller inte har vart inne på några dagar. Men ska försöka förbättra mig, men kan inte lova något.

Nu till det som har hänt sen sist:

Jag har ju som sagt vart på mina möten som jag nästan hela tiden pratar om, och det nya projektet som jag håller på med är i full gång, tids nog får ni kanske reda på vad det är.
Det är många i familjen som har fyllt år, mamma skulle ju ha fyllt år också om hon fortfarande hade levt. Vi brukar gå ut och äta på en restaurang eftersom min syster fyller 4 dagar innan henne, men nu i år så blev det middag hemma hos henne. Det kändes inte så roligt eftersom mamma inte var där men ändå så får ju livet fortsätta för att det hade hon velat.
Så denna veckan kommer vara lite extra jobbig, på lördag är det 1år sen det hände, men det ska nog gå bra, ska kanske träffa alla syskonen men vet inte än....

Det var väl ungefär det som har hänt..

XOXO Mella

RSS 2.0