Bröllopsfotografen

Tja!

Igår så kom min bror och hans tjej förbi en sväng på kvällen igen, vi skulle ju egentligen ha bowlat men det blev försent för det. Så vi gick på bio istället, Bröllopsfotografen blev det. Jag tyckte väl inte att den var så bra som jag trodde att den skulle vara men samtidigt bättre än smala Sussie.
Efter det blev det inte så mycket mer än att dem åkte hem och vi åkte hem till oss och kollade på tvn. Fick ett ryck vid 1 eller något och började baka chokladkaka. Fan va god den blev :) hehe

Idag så har jag vart iväg en sväng på dagen och träffat min handledare som ska hjälpa mig med lite saker. När jag var klar där så väntar min bror och älskling på mig. Vi åkte och käkade sen åkte vi vidare till Trollhättan en sväng och sedan Lilla edet.


Hoppas ni haft en trevlig dag idag :)



XOXO Mella


Tillbaka igen!

Tjena!

Nu var det längesen jag bloggade sist, har bara inte orkat skriva något mitt liv är ju inte direkt så spännande. Men ska försöka resumera lite va som har hänt sen senast jag skrev.

Ne usch har nog blackout just nu för kommer inte ihåg så mycet.

Tisdag: Gjorde jag väl inte direkt jättemycket, orkade inte göra något heller för det var 8 månader sen mamma gick bort. Tänkte besökt graven men blev inte så. Skickade ut lite inbjudningskort till min familj och killens familj.

Onsdag: Då var jag bara hemma tror jag, eller vad ja kommer ihåg.

Torsdag: Var på ett möte med arbetsförmedlingen och ska träffa en person nu ganska ofta så kom med i det som jag ville. wiie :)

Fredag: Åkte vi ner till Ikea igen för att köpa det vi verkligen behövde, är riktigt gött nu när man slipper ha datan på köksbordet. Träffade min syster där nere också men kunde inte stanna länge för vi skulle hem och hjälpa min bror.

Igår: Fick vi besök av min bror och hans tjej, vi kollade lite på tv sen ställde jag mig och diskade. Efter det så åkte vi och handlade lite mat, så vi kunde göra tacos. Senare tänkte vi bowla men då var det uthyrt så fick bli lite hyrfilmer istället.


XOXO Mella

Tatuering..

Tjena!

Vaknade ganska så tidigt idag, trodde jag skulle vakna senare. Men tur var väl det, har inte gjort så jättemycket. Är ju så tråkigt väder ute så vill inte gå ut, hörde också att det snöa i morse när älskling åkte, men det var borta när jag vaknade igen.

Men har iaf fördrivit tiden en stund vid datorn, sen en stund vid tvn och nu datorn igen, lyssnar på lite musik och kollar på tatuering som jag så länge har velat göra. Hittade ju en i somras men vet inte riktigt om jag ska göra den, hittade en ny nu när jag kolla. Så ska se om man kan skriva ut den och sen kanske gå och få en skiss på den. Hoppas bara att jag får pengar snart så jag kan göra det. Annars kommer det nog aldrig bli gjort...



XOXO Mella



Inget roligt..

Tja!

Idag så har jag inte gjort så mycket, min bror ringde och fråga om vi kunde komma och hjälpa han lite med bilen, så det gjorde vi, men va inte så mycket och göra. Väl där så träffade jag på min pappa en liten sväng, va ett litet tag sen man träffa han, så stod och tjöta lite.
Sen åkte vi vidare till trollhättan en sväng, för att snacka lite med en kompis. Men efter det så åkte vi till lilla edet, var inte där så jättelänge innan vi åkte tillbaka till trollhättan.

Så nu har man absolut inget att göra, får väl kanske ta och sätta på en film snart tror jag, så tiden går fort till man ska sova. Har ju inget direkt att gå upp till men ska iaf försöka börja gå upp lite tidigare på morgonen.

hörs i morrn..



XOXO Mella

Tripp till Åmål

Tjena!

Igår så vakna jag väl ganska tidigt, eller om man ska jämnföra med andra dagar.Tänkte åka och kolla på bil i Göteborg, men så blev inte fallet, ungefär vid 3 så blev det en tur upp till Åmål. Det tog ju inte så lång tid som jag trodde att det skulle göra, och vi hittade en bil som vi köpte. Äntligen så har vi en egen bil, känns underbart. Slippa åka och lämna bilen så fort hans farsa behöver den.

Mer än så blev det inte, åkte ju runt lite i Trollhättan och så, men sen åkte vi hem och kollade på tv och lite så.



XOXO Mella

13/10 - 09

Tjena!

Idag har man vart i väg och hämtat min killes farsa, för han skulle me och kolla på bil (igen :s) men får se om det blir den eller någon annan. Efter det åkte vi hem för att hämta en grej och vänta på min bror som vi sedan skulle köra ner till Göteborg. På vägen hem så handlade vi lite mat och jag köpte mig ett par vantar också, behövde ha ett par, men dem var lite förstora och jag kan inte lämna tillbaka dem nu.

Så nu sitter man här mätt och glad efter en tacomiddag och undrar vad man ska göra resten av kvällen. Blir väl till att kolla på någon film och mysa lite kanske, eller spela lite ps2.


Hörs i morgon...


XOXO Mella

Slingar håret!


Vaknade idag av att det ringde på dörren, älskling fick öppna för att jag inte orka gå upp ur sängen :) hehe. Först trodde jag att det var min pappa men sen när jag äntligen hade kommit upp så var det min bror. Var lite trevligt med besök, har ju inte sett han sen förra helgen. Vi satt mest och tjöta om olika saker och så, sen åkte vi iväg för att kolla upp en bil, men sen va han tvungen att åka hem.
Fick åkt och lämnat in ett papper så att jag får mina pengar den 25e, sen bar det av te donken för frukost.

Så just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ringa så jag kan gå och skölja ur hårfärgen som älskling har hjälp mig med, är ju bara slingor så får se hur resultatet kommer bli. Får hoppas att det inte ser förjävligt ut, men då har jag ju lite back-up färg som jag får ta lite senare isf.

hörs senare


XOXO Mella

Helgen!

Tjena!

Nu är jag tebax igen efter helgen, har inte mått så bra så har inte orkat blogga något alls...

I lördags så var det 1år och 4 månader sen jag och älskling förlovade oss, tiden har gått sjukt fort och känns som igår faktiskt. Men vi gjorde inte så mycket faktiskt, va mest hemma och tog det lugnt, åkte och köpte någon ny film som vi kolla på kvällen.

Igår så tvättade vi hela dagen, och laga lite mat gjorde vi också men blev en lugn kväll då också. Men det kan behövas ibland eftersom vi nästan aldrig är hemma på helgerna, brukar alltid va ute och åka någonstans.


Nu vet ni lite va jag har gjort i helgen...


XOXO Mella

Ska man te krogen ??

Tjena!

Kom hem nyss, har vart iväg en sväng och käkat lite. Fick en förfrågan på att dra ut på krogen, men är inte helt säker på det ännu, hade ju vart trevligt och gå ut även om man inte dricker något. Man träffar ju alltid på folk som man känner här i denna lilla staden så, men samtidigt vill ja ju inte dra dit själv. Kommer ju träffa på mina kusiner där iaf, för en av dem är dj där.
Men samtidigt är det ju gott och bara vara hemma, sitta i soffan under en filt eller täcket och kolla på något som går på tv eller en dra på en bra rulle.

Får helt enkelt fundera lite på detta.. skriver mer i morgon, då får ni veta hur min kväll har varit...


XOXO Mella

Städat!


Så nu e ja fan i mig klar med att ha städat hela lägenheten, iaf det som inte är blockerat med grejer. Det är det ända jag har gjort idag, vakna ju vid 3 så har inte hunnit med så mycket annat. Skulle ju egentligen gå upp efter någon timme att älskling hade åkt, men det sket sig ju, men hann iaf klart innan han kom hem.

Mera ikväll vad som händer vet jag inte, ska väl försöka få i mig något att äta tror jag, har ju inte hunnit med det idag, men är inte så jättehungrig. Men får se brukar ju alltid bli något gott ändå...



XOXO Mella

God Morgon!


Ja, då vakna man tidigt ida, usch hatar sånt till en början men sen blir man lite piggare faktiskt. Jag har då inte gjort så mkt nu på morgonen, vakna av att alarmet ringde sen så hade tydligen älskling bråttom ur sängen. Men inte jag för d va så mysigt under täcket hihi...
Ska iaf snart äta frukost, lite senare idag ska ja iväg till graven för att göra i ordning där, lägger kanske upp bild på hur d blev och så senare.

Men nu ska jag äta frukost så hörs lite senare...



XOXO Mella


Tebax igen!

Tjena!

Nu ska jag försöka uppdatera lite mer, men har knappt inte varit hemma så mkt dem senaste dagarna. Har vart runt och kollat på lite bilar, men ingen som e bra nog att köpa, tyvärr :( Men men det kommer allt gå bra tillslut. behövs ju en iaf, orkar inte åka te killens farsa så fort han behöver ha bilen.

Så i helgen gjorde vi la inte så mkt heller, köpte lite filmer som vi kollade på, somna la vid halv 6 som senast å vaknade vid halv 3, så man har ju mest sovit typ å vart ute å åkt bil.

Idag har vi vart i alingsås en sväng, sen bar det hem te killens farsa och va där en stund, sen åkte vi och handla lite mat som behövdes och snart ska vi äta vitlöksbröd mm gott ska d bli ikväll..


XOXO Mella  


Dålig Uppdatering!


Ja då har man varit dålig på att uppdatera lite igen då, inte bra detta, får försöka ändra på det. Fast har inte inte orkat sätta mig vid datorn typ 4 på natten så.

Va ju på möte hos arbetsförmedlingen i onsdags och det gick rätt bra faktiskt, så får se om detta är något som kan hjälpa mig att gå vidare sen så får hoppas det. Åkte senare till Lilla Edet för att lämna bilen till killens farsa men den skulle han inte ha så länge så fatta inte varför vi ens skulle dit haha... På väg hem så fick jag ett mess att soffan hade kommit iaf, så åkte och hämtade den. Min bror kom förbi en sväng och hjälpte oss med detta.

Igår så åkte vi först till Trollhättan skulle få tag på en som har en bil, men fick inte tag på honom. Sedan åkte vi ner till Ikea för att kolla lite om vi hittade något till lägenheten och det gjorde vi. Fick köpt 2 bokhyllor skulle köpt en tv-bänk oxå men den va ju slut. Min bror kom dit en sväng oxå för han skulle äta och han jobbar i Gbg, men blev inte så jätte lyckat kan man säga. Sprinkler systemet gick på och personalen visste inte hur dem skulle ställa sig te d. Så dem kanske ska skaffa lite mer utbildade personal.



XOXO Mella

RSS 2.0