Då var det bestämt..

Hej!

Skrev ju igår om att jag ville åka iväg i helgen, och det kommer vi att göra. Visst är väl inget intressant så för dem flesta men är man bilintresserad som jag så. På söndag åker vi till Elmia mässan, var ju där förra året men åkte ner med buss med massa folk från en klubb här i Uddevalla. Var väl inte så jätteroligt kanske, vi stanna inte så länge och så men man fick ju iaf se en del.

Usch sitter och funderar lite på allt som jag vill göra, finns så mycket som man vill men går inte just för att man inte har tid eller råd. Fast egentligen så har man ju all tid i världen men ändå gör man något annat ändå.
Men men ordnar väl upp sig snart hoppas jag. Ska iaf se till att ha roligt i sommar som jag nästan aldrig har haft. Lite festivaler kanske, någon konsert och Stocholm igen. Får se hur det blir.

Skriver mer sen eller i morgon..


XOXO Mella   

Ny vecka igen då....

Hej!

Ja nu var det ju en ny vecka igen, och vad har man gjort?? Nästan ingenting, eller jag träna och var på lite möten och så men annars inte så mycket.
I helgen var det lite roligare, i fredags så bowla vi igen fast i Trollhättan. Sen åkte jag med en kompis runt och cruisa lite. Var la hemma vid 1 eller något tror jag.
I lördags blev det filmkväll med älskling och hans kompis, kollade på New Moon, sommaren med Göran och American Pie the book of love. Dem var riktigt bra faktiskt :)

Denna veckan har ju inte kommit så långt än men var hos min kurator igår, sen hände inte så mycket. Idag har jag vart på möte igen, och ska snart iväg och träna. Väntar på att min pappa ska höra av sig så man kanske kan göra det man vill göra till helgen.

Ha en bra dag...


XOXO Mella

Jaha va ska man göra nu då??

Hej!

Gick upp vid 7 i morse för att vi skulle tvätta idag, hatar verkligen att göra det, men man vill ju inte gå runt med smutsiga och äckliga kläder hela tiden. Så nu är det klart för denna dagen iaf.
Sitter och funderar på vad man ska göra nu, finns inget roligt alls att göra. Och vill inte sitta inne hela dagen heller.
Men men får väl se vad dagen har att erbjuda, älskling sitter just nu och spelar lite Ps2 så då passar jag på att vara vid datorn.

Ni får gärna komma med förslag på vad man ska hitta på för något idag.

ha d gött


XOXO Mella

Då var det avklarat...

Hej!

Ja nu har jag vart på mina möten, det första gick väl hyffsat bra, bara att jag måste fundera ut tills på torsdag vad jag vill göra för något. Men det är ju det som e problemet, vill jag plugga eller vill jag jobba?? Har ju aldrig jobbat tidigare för har ju klarat mig ändå, gick ju sådär i skolan, skolka rätt mycket för valde fel linje. Så va ska jag ta mig till?? Men blir nog skola igen tror jag, man känner sig ju mer hemma där än att jobba, har ju praktiserat och där var ja inte så mycket heller för klara inte av det av olika anledningar plus att det var tråkigt.
Men det kommer väl ordna upp sig tids nog hoppas jag iaf.

Det andra mötet gick väldigt bra, fast trodde att det skulle gå bättre men är nöjd ändå :) hihi Så snart ska väl detta vara klart, hoppas på innan sommaren eller iaf i slutet av maj.

Nu ska jag nog kolla lite på tv för att sen göra mig redo inför gymmet :)


XOXO Mella

Japp då va det måndag...

Hej!

Idag gick jag upp ganska tidigt, skulle till tandläkaren vid 08.40, så traska dit ner och hann precis dit i tid. Väl där så sa dem att jag inte hade tid förens nästa månad, då kom jag ju på att det inte var den 22a april idag utan mars. Fan va dum man kan va ibland, hehe nog den värsta tabben hittils. Så det var bara att gå hem igen.

Har inte gjort så mycket mer under dagen faktiskt, suttit vid datorn typ hela dagen, fråga mig inte varför. Ville egentligen hittat på något roligt idag men det ville inte min kille, så det fick bli en hemma dag tyvärr. Va ju ute och åkte en sväng, för han ville äta, men sen var det typ raka vägen hem.

Men i morgon händer det iaf lite mer saker, ska till mina coacher och sen på kvällen ska jag träna. Ska bli roligt och göra det, blir dans i morgon. Det som jag verkligen älskar att göra.

Nu blir det nog att se på tv lite, sen blir det nog sängen...


XOXO Mella

Ny vecka i morgon..

Hej!

Ja då var det snart en ny vecka igen då, fan va tiden går fort, man hinner ju knappt med längre. Men men ny vecka nua tag hehe, eller iaf försöka.
I helgen har jag inte gjort så jättemycket, bowlade i fredags igen, sen har min bror och hans tjej vart på besök. Vi kollade på film och prata lite, har inte setts på ett tag. Även fick jag reda på en rolig nyhet som jag inte kan säga vad det är just nu, men tids nog kommer det fram ;) hihi
Hoppas ni haft en bra helg??

Så i morgon blir det ett besök hos tandläkaren, usch gillar inte gå dit, men måste man så måste man. Resten av dagen så vet jag inte vad som händer, kanske drar ner till gymmet en sväng, men får se.

Ha d gött

XOXO Mella

Why can´t you just come back?

Hej!

Känner mig lite deppig idag, funderar så mycket över att jag vill att mamma ska komma tillbaka. Vet ju att hon inte kan göra det, men man vill ju ändå att hon ska finnas här. Finns ju så mycket frågor man vill ha svar på, som man inte kan få av sin pappa. Jag menar han vet ju inte hur det är att föda barn tillexempel, och massa andra frågor.
Men man måste ju acceptera det att hon inte finns längre, men jag saknar henne så enormt. Fanns ingen bättre människa än henne, hon fanns alltid där för en när man behövde det. Hjälpte alltid alla andra först och såg nästan aldrig till att hon skulle ha det bra, för dem andra var viktigare än henne.

För det vill jag tacka dig mamma, för att du alltid fanns där och ställde upp för mig, fast jag ibland inte ville att du skulle göra det. Men vet att du bara ville mitt bästa, och jag hoppas att du finner frid där du är nu...

Dem här är till dig mamma: 

Mamma!
Du fanns där när jag behövde dig,
du tröstade när alla svek mig.
Du höll mig i din famn,
du vaggade mig & viskade tyst mitt namn.
Du torkade mina tårar när dom föll ner,
du höll mig uppe när jag inte orkade mer.
Du älskade mig för den jag är,
du fanns alltid här.
Du fick mig att skratta när jag ville gråta,
du lärde mig att vara rättvis & förlåta.
Du älskade mamma jag älskar dig så,
du mamma, jag ville aldrig släppa & låta dig gå.

 Varje morgon när jag vaknar,
Jag efter dig längtar och saknar.
I mitt hjärta du alltid finns,
där det är som mest smärta.
När jag minns att du inte finns kvar på jorden,
kan jag höra dem sista orden du sa till mig
när jag åkte för att träffa dig.
Sedan dess har tiden vart lång och allt känns tungt.
du finns för alltid kvar hos mig och jag kommer aldrig
glömma dig... Älskar dig Mamma <3

XOXO Mella


Slappar...

Hej!

Sitter just nu i soffan och slappar lite, har vart en rätt tråkig dag idag. Fast har väl inte mått så bra heller efter igår, blev ju några glas och så men inte lika mycket som jag brukar.
Man är ju rätt seg också så kan ju vara därför det har vart tråkigt för man inte har orkat göra så mycket.
Men pallra mig iaf ut förut, skulle iväg och bowla en snabb sväng innan dem stängde. Gick rätt hyffsat idag faktiskt, så man kanske skulle dricka dagen innan för att man blir lite bättre då haha. Ne men blir nog inget mer festande på ett tag nu tror jag. Beror väl på när vi ska ha en fest och så, men men.

Får väl se va som händer mer ikväll om man kanske kollar på någon film eller så...


XOXO Mella



Ikväll blir det 25års fest....

Hej!

Igår blev det faktiskt lite bowling med några kompisar. Så blev ju lite roligare än va jag hade tänkt mig att kvällen skulle bli. Vann ju inte direkt men kom inte sist heller. Efter det så blev det ett lite strög i Trollhättan och tjöta med lite folk.

Ja ikväll då så ska jag på fest hos min syster som fyllt 25. Ska bli rätt skoj faktiskt, har inte druckit sen jag var i Sthlm sist. Men ska inte stanna så länge, så det är ju synd, men men blir nog allt bra ändå...


Hoppas ni får en lika trevlig kväll..


XOXO Mella

Funderar....??

Hej!

Nu var det över en vecka sen jag skrev sist, vet inte varför jag inte kan uppdatera varje dag. Men blir så ibland att man inte har något direkt att skriva heller. Ska försöka förbättra mig, men mitt liv är inte så intressant faktiskt.

Var på mötet i fredags iaf, och det gick relativt bra, börjar bli klart me allt nu så det ska bli skönt. Får bara hoppas på att det går över fort så man kan gå vidare.

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket mer än att vart i garaget och grejat me bilen och så. Som jag är just nu också.

Mer idag vet jag inte vad som händer, ska vara kvar här en stund till och greja lite, sen ikväll kanske det blir lite strög i Trollhättan eller kanske Uddevalla, får se. Kanske hittar på något skoj, men är ju ganska gött att va ute med bilen också.

Hoppas ni får en bra dag, kanske uppdaterar mer senare...


XOXO Mella

I have no strenght left inside of me...

Hej!

Sitter framför tvn och funderar om jag ska gå och sove, men vet att jag kommer ändå inte somna förrän om någon timma eller så. Har väldigt svårt att somna nu på senare tid, eller sen mamma gick bort. Ligger mest och funderar på vad som hade varit om hon inte hade dött. Visst hade ju mått mycket bättre och så, men hade hon vart lycklig? Det vet man ju aldrig, tror nog inte man ska spekulera så mycket i vad som hade kunnat vara. Nu är det ju som det är och då får man ju rätta sig efter det.  Eller??

Men iaf på fredag blir det möte igen, får hoppas att det går bra denna gången, för vet inte hur mycket mer jag orkar med detta. Jag klarar inte av att bara gå och vänta på att få svar om något som inte är säkert att det blir och så, jag menar det har gått över 1 år nu. Så blir det inte klart nu på fredag eller iaf att vi kommer någonstans så skjut mig eller något. 

Ne nu blir det nog fortsätta kolla på tvn eller sängen, får se


XOXO Mella 

RSS 2.0